Uw zoekresultaten

Hoera! We bestaan 1 jaar!

Gepost door VanWijkVM op 21 juni 2017
0

En het eerste jaar is rond!

Na een paar jaar in de vastgoedsector werkzaam te zijn geweest ben ik een jaar geleden Van Wijk Vastgoed & Makelaardij begonnen en het eerste jaar is nu rond! Na een opstartfase waarin veel nieuwe zaken op je af komen en waarin het spannend is of alles wel haalbaar is en of het wel zal gaan lopen, waren er gelukkig toch al snel de eerste succesvolle bemiddelingen.

 

VanWijkVM-1jaarTerugkijkend op het afgelopen eerste jaar als volledig zelfstandig makelaar ben ik zeer tevreden over het aantal bemiddelingen welke ik heb mogen doen, zowel aankoop- als verkoopbemiddelingen. Ook is meteen vanaf het begin al gebleken hoe prettig en efficiënt het is om met de juiste partijen en personen samen te werken voor bijvoorbeeld levering van drukwerk, woningfotografie en onze aanwezigheid op het web, maar ook door deel uit te maken van branchevereniging VastgoedPro en te kunnen sparren met leuke collega-makelaars.

 

Wat bovenal het werk nog net wat extra leuk maakt zijn alle leuke en persoonlijke contacten die ik het afgelopen jaar heb opgedaan. Ik ben trots op alle enthousiaste en positieve reacties die ik online (op o.a. social media en Funda) maar ook offline gekregen heb en ik waardeer alle feedback enorm!

 

De verkopen lopen goed en met veel plezier ga ik het volgende jaar in! Op naar een nieuw, nóg beter jaar! Ook van plan uw woning te verkopen? Doe snel een belletje, de koffie staat klaar!

 

Met vriendelijke groet,

Uw persoonlijke makelaar, Simon van Wijk

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vergelijk aanbiedingen