Uw zoekresultaten

Uw huis verkopen?

Wij zijn een full-service makelaarskantoor, geen pakketten maar gewoon service!

VanWijkVastgoed HouseKeys top

U wilt uw huis verkopen? Het verkopen van een woning is een grote stap. Wij willen u hier graag als deskundige op het gebied van woning verkoop goed bij begeleiden. Wij zijn 100% makelaar, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Op kantoor, op straat, op de markt of in de kroeg, kopers zijn overal. Wij vinden huizen verkopen leuk en dat doen we het liefst de hele dag!

 

Wat wij doen:

We grijpen zo veel mogelijk middelen aan om uw woning succesvol te verkopen. We verzorgen het hele verkoopproces vanaf het online plaatsen van de woning, het verzorgen van bezichtigingen, het opmaken van de koopakte tot hulp bij eventuele problemen achteraf. Wij zorgen ervoor dat uw woning qua tekst en beeld zo goed mogelijk gepresenteerd wordt en verkopen uw woning voor de best mogelijke prijs.

Simon Van Wijk - Makelaar

Wat kost dat nu, verkoopbegeleiding?

Woning Verkoop

Kosten:

Uw investering zijn opstartkosten en een courtage over de koopsom. De opstartkosten zijn de eerste kosten voor bijvoorbeeld het laten maken van professionele foto’s, het laten maken van digitale plattegronden, het opstellen van de brochure en het online plaatsen van de woning. De courtage betaalt u alleen als wij de woning ook daadwerkelijk verkopen.

Afspraak maken?

Heeft u vragen of wilt u direct een vrijblijvende afspraak maken? Neem dan contact op via het contactformulier of bel rechtstreeks met de makelaar op 040-7114924.

Wellicht bent u geïnteresseerd in een GRATIS Waardebepaling van uw woning?

Dáárom Van Wijk Vastgoed & Makelaardij

Wij gaan net dat stapje verder dan traditionele makelaars.
We kennen onze klanten persoonlijk en gaan middels betrokkenheid en enthousiasme ons uiterste best doen om uw woning voor de best mogelijke prijs te verkopen.
We zijn open en eerlijk. Wij durven het ook te zeggen wanneer het echt nodig is om uw woning te verbeteren zodat u uw woning zo snel mogelijk kunt verkopen.
We zorgen ervoor dat uw woning perfect gepresenteerd wordt. Beelden zeggen immers meer dan 1000 woorden. Zowel online als in de echte wereld staat uw woning er helemaal goed op.
Wij presenteren uw woning op Funda, Huislijn, onze eigen website en eventueel andere verkoopsites. In deze tijd is social media niet meer weg te denken en een uitermate goed medium om uw woning onder de aandacht te brengen. Marketing via Facebook en Twitter zal ook niet ontbreken.
Wij zijn een full-service makelaarskantoor, wij verzorgen het gehele verkoopproces van de brochure tot de bezichtigingen, tot de hulp bij eventuele problemen achteraf. Geen pakketten maar gewoon service!

Erkend lid van VastgoedPRO

VastgoedPRO is een beroepsorganisatie voor vastgoedprofessionals. Als erkend lid kunt u onder andere het volgende van ons verwachten:

 

Vakkennis:

Wij dienen onze kennis jaarlijks te actualiseren.

Regionale kennis:

We zijn op de hoogte van de regionale markt maar worden daarnaast ondersteund door regionale specialisten van VastgoedPRO.

Juridische expertise:

We zijn vakinhoudelijk juridisch onderlegd en worden extra ondersteund door de juridische helpdesk van VastgoedPRO.

Zekerheid:

Via VastgoedPRO zijn wij aangesloten bij de onafhankelijke Stichting Geschillencommissie voor Consumenten (SGC)

Vragen of afspraak maken?

Laat uw gegevens achter en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw adres

  Uw telefoon nummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  Uw gegevens zijn veilig! Wij delen deze nooit met derden. Privacy Policy

  Reviews - Verkoopbegeleiding

  VanWijkVastgoed HouseKeys top

  Vergelijk aanbiedingen