Uw zoekresultaten

Najaarsactie: Win uw bemiddelingskosten terug

Gepost door VanWijkVM op 2 september 2016
0

Uw eigen makelaar op kosten van VastgoedPRO

Gaat u uw huis binnenkort verkopen of bent u van plan een huis te kopen? Kies dan voor een VastgoedPRO-makelaar! Tot en met december 2016 maakt u elke maand kans om de bemiddelingskosten terug te verdienen! Van Wijk Vastgoed & Makelaardij is aangesloten bij beroepsvereniging VastgoedPRO en vanzelfsprekend willen wij graag deze actie aan onze klanten aanbieden.

 

Maak kans op € 2.500,- cashback

Door deelname aan deze actie maakt u kans op een vergoeding van maximaal € 2.500,- (inclusief BTW) ter dekking van (een deel van) de kosten van uw makelaar voor de uitvoering van de opdracht. De actie loopt van 1 september 2016 tot en met 31 december 2016. Iedereen die binnen deze periode aan een VastgoedPRO makelaar een opdracht geeft voor de aan- of verkoop van een woning kan deelnemen.

 

Iedere maand prijs

Iedere maand van de actieperiode wordt één winnaar bekend gemaakt. VastgoedPRO maakt per maand de winnaar bekend via ons als makelaar maar ook via de pagina www.vastgoedpro.nl. Let op: als u mee doet en wint, vindt alleen de uitbetaling van de prijs plaats als de aan- of verkoop van de woning via de betreffende VastgoedPRO makelaar binnen 2 jaar na aanmelding voor deze actie heeft plaatsgevonden.

 

Benader ons als uw VastgoedPRO makelaar

Van Wijk Vastgoed & Makelaardij is een VastgoedPRO makelaar. U kunt ons benaderen voor meer informatie en het deelnameformulier. Wij zullen het deelnameformulier samen met u invullen.

Direct contact met ons

Bekijk hier alle actievoorwaarden

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vergelijk aanbiedingen