Uw zoekresultaten

Courtage-actie: Win uw bemiddelingskosten terug

Gepost door VanWijkVM op 1 september 2017
0

Uw persoonlijke makelaar op kosten van VastgoedPRO

Bent u van plan binnenkort een huis te kopen of uw huis te verkopen? Kies dan voor een VastgoedPRO-makelaar! Dit najaar is dit extra aantrekkelijk en maakt u elke maand kans om de bemiddelingskosten terug te winnen! Van Wijk Vastgoed & Makelaardij is aangesloten bij beroepsvereniging VastgoedPRO en vanzelfsprekend doen wij ook dit jaar met deze najaarsactie mee om deze aan onze klanten aan te bieden.

 

Maak kans op € 2.500,- cashback

Door deelname aan deze courtage-actie maakt u kans op een vergoeding van maximaal € 2.500,- (inclusief BTW) ter dekking van (een deel van) de kosten van uw makelaar voor de uitvoering van de opdracht. De actie loopt van 1 september 2017 tot en met 31 december 2017. Iedereen die binnen deze periode aan een VastgoedPRO makelaar een opdracht geeft voor de aan- of verkoop van een woning kan deelnemen.

 

Iedere maand prijs

Iedere maand van de actieperiode wordt één winnaar bekend gemaakt. VastgoedPRO maakt per maand de winnaar bekend via ons als makelaar maar ook via de pagina www.vastgoedpro.nl. Let op: als u meedoet en wint, vindt alleen de uitbetaling van de prijs plaats als de aan- of verkoop van de woning via de betreffende VastgoedPRO makelaar binnen 2 jaar na aanmelding voor deze actie heeft plaatsgevonden.

 

Benader ons als uw VastgoedPRO makelaar

Van Wijk Vastgoed & Makelaardij is een VastgoedPRO makelaar. U kunt ons benaderen voor meer informatie en het deelnameformulier. Wij zullen het deelnameformulier samen met u invullen.

Direct contact met ons

VastgoedPRO-najaarsactie2

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vergelijk aanbiedingen