Uw zoekresultaten

Open Huizen Dag – September 2017

Gepost door VanWijkVM op 22 september 2017
0

Op één dag meerdere woningen bekijken tijdens de Open Huizen Dag

Interesse in een nieuwe woning? Zaterdag 30 september is Open Huizen Dag! Tussen 11:00 – 15:00 uur kunt u vrijblijvend alle deelnemende huizen zonder afspraak bezoeken. Oriënteer vooraf welke huizen meedoen en stippel voor uzelf een route uit.

Uit onze portfolio in doen de volgende woningen mee:

 

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe woning adviseren wij zeker om van een open huizen dag gebruik te maken. Het is laagdrempelig (u hoeft geen afspraak te maken) en het geeft u de gelegenheid om op 1 dag meerdere woningen binnen te lopen. Misschien blijkt een huis in de werkelijkheid wel veel leuker dan u had gedacht.

 

Hoe het werkt?

Open Huizen Dag september 2017 ValkenswaardBekijk op onze woningenpagina welke huizen meedoen. Stippel uw route uit en bel aan bij de woning. De bewoners zijn zelf thuis en zullen u graag ontvangen. Het geeft u ook de kans om naar de ervaringen van de bewoner te vragen, hij kent het huis en de wijk immers het beste.

 

Ons advies

Het advies is om aantekeningen te maken zoals het noteren van pluspunten en minpunten van de woning en wat uw eerste indrukken waren. Hoe meer huizen u bezoekt, hoe makkelijker u de kenmerken van de woningen door elkaar kan halen. Stel gerust vragen aan de bewoner en mocht u nadien nog vragen hebben dan beantwoorden wij die graag. Een woning gezien die u erg goed bevalt? Neem contact met ons op voor een afspraak voor een tweede bezichtiging.

 

 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vergelijk aanbiedingen