Uw zoekresultaten

Sponsor Haagstraatplein Groen

Gepost door VanWijkVM op 9 maart 2020
0

Meehelpen aan een groener schoolplein!

“Of ik een steentje wilde bijdragen aan de vergroening van het schoolplein”. Daar hebben we meteen gevolg aan gegeven en dat spreekwoordelijke ‘steentje’ omgezet naar de aankoop van de eerste Stapsteen voor op het schoolplein.

 

Met plezier wil ik mededelen dat Van Wijk Vastgoed & Makelaardij sponsor is van het initiatief “Haagstraatplein Groen” voor de vergroening van het schoolplein van de drie basisscholen aan de Haagstraat, waar helaas aanvullende crowdfunding voor noodzakelijk is.

 

Wij als makelaar willen graag bijdragen aan een groen en prettig speelplein om zo onze buurt en omgeving aantrekkelijker te maken. Wie van de plaatselijke ondernemers volgt ons goede voorbeeld? De scholen kunnen nog heel wat hulp gebruiken! Lees hierover verder op:

www.HaagstraatpleinGroen.nl/sponsors

Benader ons als uw persoonlijke makelaar

Valkenswaard is prachtig om te wonen! Wilt u ook graag wonen of verhuizen binnen deze groen gemeente? Neem gerust contact met ons op voor verdere vragen of voor een vrijblijvende afspraak te maken voor een adviesgesprek. Van Wijk Vastgoed & Makelaardij staat u graag tot dienst als uw persoonlijke makelaar voor een snelle en prettige verkoop van uw woning.

Direct contact met ons

 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vergelijk aanbiedingen