Uw zoekresultaten

Recreatieperceel met schuilhut Poterseind, Valkenswaard

€ 96.000 k.k.
Poterseind 15 BS02, ,
Voeg toe aan favorieten
3574
Verkocht

Prachtig gelegen recreatieperceel met schuilhut, te gebruiken voor recreatie. Geniet volop van rust en de natuur in het buitengebied van Borkel en Schaft. Het stuk grond ligt nabij natuurreservaat “De Malpie”, in de directe nabijheid van het riviertje “de Dommel” en is zeer geschikt voor recreatie en/of het houden van dieren, bijvoorbeeld paarden.

Het huisje is recent gezet en keurig afgewerkt, heeft een verblijfsruimte met keukenblok en veel raampartijen. Er is een afgesloten ruimte met toilet. 

Omschrijving Recreatieperceel

Grond:

Het perceel is toegankelijk middels een onverharde weg en is omheind door een groene natuurlijke haag en aan de voorzijde een stalen dubbele poort. In de haag een 5-tal zeer oude eiken bomen en op het perceel 5 walnotenbomen.

Vanuit het perceel loop je via de rand van de Dommel en een sluisje het Natuurgebied “De Malpie” op. Natuurlijk schoon in de wijde omgeving met veel fiets en wandelroutes.

Op het perceel is een terras aangelegd en er zijn verschillende zitmogelijkheden aanwezig. Er is een speeltoestel voor kinderen.

Schuilhut:

Het huisje is volledig geïsoleerd met spouwmuur en vloer,- en dakisolatie. Het beschikt over grote raampartijen (met dubbelglas) waardoor er veel zonlicht toetreed. Via 2 openslaande deuren is het huisje toegankelijk en is het terras bereikbaar. Tevens beschikt het huisje over een aparte opslagruimte, waar zich onder andere de meterkast bevindt.

Er is een grote verblijfsruimte met aansluitend een keukenblok voorzien van verschillende keukenkastjes, werkblad met wasbak en een los gasstel.

De ruimte is keurig afgewerkt (hier en daar moet er nog een balk geschilderd worden) en beschikt over een mooie tegelvloer. Elektriciteit is aangelegd en functioneert middels een aggregaat.

Toilet bevind zich in een afgesloten ruimte.

Omgeving:

Borkel en Schaft kenmerkt zich door de prachtige ligging in het groen en aan het riviertje “De Dommel”. Het natuurgebied “De Malpie” is vanuit het perceel te voet te bereiken en het centrale plein van Borkel biedt een aantal gezellige terrassen waar u vele dagtoeristen en fietsers zult treffen. Het gezellige centrum van Valkenswaard is binnen 5 a 10 minuten te bereiken met de auto.

Bijzonderheden:

 • Nutsvoorzieningen niet aanwezig;
 • Elektriciteit is aangelegd en kan prima middels een aggregaat functioneren;
 • Waterwinning middels een waterput;
 • Gas middels gasflessen;
 • Aggregaat, waterpomp, kachel, motor grasmaaier, boskantmaaier en bladblazer eventueel ter overname beschikbaar.

Brochure downloaden:

Adres: Poterseind 15 BS02
Plaats:
Provincie:
Land: Nederland
Open In Google Maps
Object ID: 21521
Vraagprijs: € 96.000 k.k.
Woon oppervlakte: 24.00 m2
Perceel grootte: 2.130.00 m2
Kamers: 1
Badkamers: 1
Aanvaarding: In overleg
Ligging: Buitengebied
Huidige bestemming: Recreatiegrond
Aantal woonlagen: 1
Soort dak: Zadeldak met pannen gedekt
Isolatie: Volledig geïsoleerd

Contact opnemen

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoon nummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  Uw gegevens zijn veilig! Wij delen deze nooit met derden. Privacy Policy

  Vergelijk objecten