klik om zoom in te schakelen
laden…
We hebben geen resultaten gevonden
open kaart
Uitzicht roadmap Satelliet Hybride Terrein Mijn locatie Volledig scherm Vorige volgende
Uw zoekresultaten

Let op! Fraude en oplichting

Gepost door VanWijkVM op 11 januari 2021
0

Waarschuwing voor fraude en oplichting bij de verhuur van woningen

Graag willen wij u onder de aandacht brengen dat wij helaas slachtoffer zijn van identiteitsfraude en dat de bedrijfsgegevens van Van Wijk Vastgoed & Makelaardij misbruikt worden om woningzoekenden op te lichten.

Onder de bedrijfsgegevens van Van Wijk Vastgoed & Makelaardij wordt er de afgelopen tijd op diverse manieren fraude en oplichting gepleegd. Het gaat met name om het aanbieden van huurwoningen in diverse plaatsen in Nederland. Indien u geïnteresseerd bent in een woning, wordt deze door een persoon aangeboden met het gebruik van ons bedrijfslogo. Vervolgens dient u inschrijfgeld te betalen alvorens de woning te kunnen bezichtigen.

 

Van Wijk Vastgoed & Makelaardij is op geen enkele manier betrokken bij het verhuren van woningen die niet ook op onze eigen website vermeld staan. Helaas doet iemand zich voor als medewerker van ons kantoor en wil u oplichten. Trap hier dus niet in. Wij vragen nimmer inschrijfgeld of een waarborgsom te storten alvorens u een woning van ons kunt bezichtigen. Wij sturen zeker geen Tikkies naar onze klanten.

 

Breng ons op de hoogte

Aangezien we de laatste dagen meerdere meldingen binnen krijgen, vragen wij u om ons te benaderen op ons officiële telefoonnummer, zoals vermeld op onze contactpagina. Ziet u een zogenaamde advertentie van ‘ons’ of wordt u benaderd door een ‘collega’ van ons? Wij kunnen dan met u bespreken of het oplichting betreft. U kunt eventueel screenshots van uw chat-communicatie maken en als bewijs naar ons toesturen zodat wij deze kunnen toevoegen aan ons strafdossier tegen deze persoon.

 

Neem gerust contact op!

Wij vinden deze situatie onzettend vervelend, onze excuses voor het ongemak. We hopen dat er zo min mogelijk mensen door dergelijke praktijken getroffen worden.

Heeft u nog vragen of wilt u direct contact?

Bel naar 040 – 711 4924

 

 

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vergelijk aanbiedingen